Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).
Tranzacționați CFD-uri pe acțiuni prin Plus500™

Dividende. Fără comisioane. Spread-uri reduse.

Primiți dividende ca și cum ați deține acțiunile. Tranzacționare CFD-uri pe acțiuni fără comisioane prin Plus500. Spread-urile reduse permit schimbări flexibile și frecvente de poziție.

Deschideţi-vă şi alimentaţi-vă contul demo în 5 minute!

Exersaţi tranzacţionarea prin deschiderea unui cont demo gratuit, în 5 minute, descărcând software-ul Plus500.

Tranzacționați acțiuni în marjă

Tranzacționare flexibilă în cazul CFD-urilor pe acțiuni. Posibilitatea de a plasa sume mici de capital și de a realiza efectul tranzacționării unor sume mari.

Control asupra profitului şi pierderilor

Predefiniți profitul/pierderea pe platforma Plus500 și pozițiile dvs. se vor închide automat atunci când prețul stabilit este atins.

Listă acțiuni - clic aici
Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului

* Prețurile acțiunilor de mai sus provin de pe burse alternative.