Ce este Numărul de Identificare Fiscală?

Numărul de identificare fiscală (NIF)(TIN) este un număr personal folosit pentru scopuri fiscale în țara dvs. fiscală (adică țara în care raportați taxele).

Termenul folosit pentru NIF (TIN) diferă de la o țară la alta, de exemplu: Număr de Identificare, Număr de asigurare națională, Număr de securitate națională, etc. Prin urmare, veți fi rugat să furnizați informațiile dvs. NIF.

De ce vă cerem NIF al dvs.?

Standardul Comun de Raportare (CRS), care a fost inițiat ca răspuns la cererea G20 și aprobat de Consiliul OECD la 15 iulie 2014, apelează la toate jurisdicțiile pentru a obține informații de la instituțiile lor financiare și pentru a efectua un schimb automat de informații cu alte jurisdicții pe o bază anuală.

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs.? Contactați-ne!
E-mail

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 80,5% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.