Plus500 percepe taxe de tranzacționare?

Plus500 este compensată în principal pentru serviciile sale prin intermediul "spread de piață". De exemplu, atunci când tranzacționați EURO/USD, în cazul în care rata de cumpărare este de 1.3128, atunci rata de vânzare ar fi 1.3126, respectiv, (ceea ce înseamnă spread pe piață a 2 pips, în acest exemplu). Spre deosebire de alți furnizori de servicii care percep comisioane pe fiecare tranzacție, Plus500 nu percepe comisioane de tranzacții.

Cu toate acestea, se pot aplica următoarele taxe suplimentare:

Finanțare overnight - Suma de finanțare overnight este fie adăugată fie scăzută din contul d-voastră atunci când dețineți o poziție după un anumit timp („timpul de finanțare overnight”).
Timpul de finanțare overnight și procentul zilnic de finanțare overnight se pot găsi pe linkul „detalii” alături de numele instrumentului pe ecranul principal al platformei.

Taxa de conversie a valutei - Plus500 va percepe o taxă de conversie a valutei pentru toate tranzacțiile pe instrumente având o monedă diferită de moneda contului d-voastră.
Taxa de conversie valutară va fi până la 0.3% din profitul și pierderea realizate prin tranzacție și se va reflecta în timp real în profiturile și pierderile nerealizate ale unei poziții deschise.

Taxă de inactivitate - Se va percepe o taxă de până la 10 USD lunar, dacă nu vă conectați pe cont într-o perioadă de cel puțin trei luni. Această taxă se va percepe odată pe lună începând cu data încheierii celor trei luni și atât timp cât nu vă logați pe cont. Taxa de inactivitate va fi egală cu suma cea mai mică dintre soldul disponibil pe contul d-voastră sau 10 USD (sau echivalentul în funcție de moneda d-voastră). Acest lucru este pentru a compensa costurile necesare pentru a face serviciul disponibil, chiar dacă nu a fost utilizat. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că taxa este percepută numai din contul de bani reali și numai în cazul în care există suficiente fonduri disponibile în cont. Pentru a evita această taxă, pur și simplu conectați-vă pe contul dvs. de tranzacționare din când în când, deoarece aceasta este considerată o activitate suficientă pentru a preveni taxarea.

Ordin Stop Garantat - dacă alegeți această funcție, vă rugăm să rețineți că aceasta garantează că poziția dumneavoastră (tranzacționarea), se închide la o anumită rată solicitată (preț), tranzacția este supusă unui spread mai larg. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați tema la Întrebări frecvente " Tranzacționare " → " Ce este un Ordin Stop Garantat? "

* Pentru mai multe informații despre taxe, vă rugăm să consultați Acordul Utilizatorului

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs.? Contactați-ne!
E-mail

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.