Adăugați dividende?

Dividendele sunt o parte a profiturilor corporative alocate deținătorilor de acțiuni, iar data limită de deținere a acțiunilor pentru a primi dividendul este cunoscută ca data de ex-dividend.
La Plus500 dvs. tranzacționați CFD-uri cu capital, dar nu dețineți de fapt acțiunile. Dacă aveți o poziție deschisă de CFD pe capital sau ETF la data de ex-dividend se va efectua o ajustare a contului dvs., în funcție de dividend pe piața subiacentă. Dacă dețineți o poziție de cumpărare veți primi dividendul cu ajustare pozitivă în contul d-voastră. Dar, dacă dețineți o poziție de vânzare va apărea o ajustare negativă. Vă rugăm să rețineți că drepturile de vot nu se achiziționează împreună cu acțiunile CFD.

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs.? Contactați-ne!
E-mail

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.