Cum se calculează prețurile Plus500?

Plus500 indică prețurile cu referire la prețul instrumentului financiar subiacent și răspândirea acestuia.
Prețurile noastre sunt obținute de la o gamă de furnizori independenți de date a pieței terță parte, care au sursa fluxului de prețuri de la bursele relevante. O ajustare (adică spread) se aplică automat pentru a ajunge la prețul Plus500. Acest spread îl plătiți dvs., dar este incorporat în ratele cotate și nu este o taxă suplimentară sau comision pe care să-l plătiți peste ratele cotate.
Plus500 oferă un spread fix sau dinamic pentru instrumentele sale. Calculul spread-ului se poate efectua prin scăderea prețului de vânzare din prețul de cumpărare al instrumentului. Spread-ul dinamic se poate modifica în perioada în care poziția este deschisă, în timp ce spread-ul fix rămâne neschimbat de când deschideți poziția și până la închiderea acesteia.
Prețul generat pentru CFDs-urile noastre pe criptomonede derivă din schimburile specifice de criptomonedă. Vă rugăm să rețineți că prețurile de criptomoneda pot varia foarte mult între schimburile de criptomonede.
Informații referitoare la spread pentru un anumit instrument se pot găsi pe situl nostru web sau pe platforma de tranzacționare pe link-ul „detalii” alături de denumirea instrumentului.

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs.? Contactați-ne!
E-mail

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 80,5% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.