Situația retragerilor

Perioada de timp pentru procesarea cererii de retragere este în mod normal o zi lucrătoare, iar în acest timp, cererea de retragere va trece printr-un număr de etape. Puteți urmări situația retragerii dvs. prin “Management Fonduri” → “Istoria Monetară”:

Cerut – Aceasta e etapa inițială și înseamnă că ați cerut retragerea fondurilor de pe contul dvs. de tranzacționare, iar plata urmează să fie procesată. Dacă doriți puteți anula cererea de retragere în acest stadiu prin accesarea “ Management Fonduri” → ”Istoria Monetară” și clic pe “Anularea retragerii”.
Aprobat (în desfășurare) – Această etapă înseamnă că Plus500 a aprobat retragerea dar fondurile încă nu au fost trimise către partea externă care procesează plata.
Aprobat trimis – Această etapă înseamnă că noi am transferat fondurile către partea relevantă care procesează plata.
Aprobat aranjat – Această etapă finală înseamnă că procesarea retragerii a fost finalizată, dar, e posibil ca fondurile să nu fie încă trimise de partea care procesează plata din cauza unor posibile clarificări.

În timpul procesării și până când cererea de retragere va primi statutul de „Aprobat (în desfășurare)”, puteți anula cererea de retragere. Până când cererea de retragere se află în statutul „Aprobat aranjat”, ea poate fi anulată de către Plus500 și poate fi folosită pentru compensarea obligațiilor dvs. pentru oricare din tranzacțiile încheiate în această perioadă.

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs.? Contactați-ne!
E-mail

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 80,5% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.