Termeni și contracte

 • Acord Utilizare

  Contractul care guvernează relaţia între utilizatorul Client şi Companie, descriind toţi termenii şi toate condiţiile referitoare la utilizarea serviciului de tranzacţionare oferit de Plus500CY.

 • Aviz de divulgare a riscului

  Avizul nostru de divulgare a riscului le furnizează clienţilor informaţii despre riscurile asociate cu CFD, însă nu poate explica toate riscurile şi nici felul în care acele riscuri influenţează circumstanţele personale ale unui client. Este important ca clienţii noştri să înţeleagă pe deplin riscurile implicate, înainte de a decide să intre într-o relaţie de tranzacţionare cu noi.

 • Politica de confidenţialitate

  Politica noastră referitoare la gestionarea şi protejarea informaţiilor personale ale Clienţilor noştri şi la utilizarea şi gestionarea cookie-urilor.

 • Termeni de utilizare a site-ului web

  Accesul dvs. la acest site se supune termenilor și condițiilor noastre, precum și altor declarații și avize.

 • Politica cu privire la conflictul de interese

  Politica noastră referitoare la monitorizarea şi gestionarea potenţialelor conflicte de interese din cadrul Plus500CY, între Plus500CY şi clienţii săi şi în rândurile clienţilor Plus500CY. Scopul nostru este de a susţine interesele clienţilor noştri.

 • Politica executării ordinelor

  Politica noastră referitoare la oferirea „celei mai bune executări”, când executăm comenzile în numele clienţilor noştri; Plus500CY ia măsuri rezonabile pentru a obţine cel mai bun rezultat posibil pentru clienţii noştri. Este datoria noastră să desfăşurăm activitatea cu dumneavoastră într-un mod cinstit, drept şi profesionist şi să acţionăm în interesul dumneavoastră când executăm comenzile.

 • Politica AML

  Această politică descrie în detaliu sistemele şi procedurile aplicate, pentru a garanta că activitatea noastră nu este utilizată în scopul spălării de bani sau pentru finanţarea teroriştilor. Aceste procese includ identificarea clientului şi controale ale corectitudinii, pe care le aplicăm pentru a verifica datele clienţilor noştri.

 • Fond de Despăgubire a Investitorilor

  Plus500CY este membră a Fondului de Despăgubire a Investitorilor („ICF” - Investor Compensation Fund), care despăgubeşte clienţii eligibili din retail, în cazul în care una dintre Companiile de Investiţii Cyprus nu îşi poate îndeplini obligaţiile faţă de clienţii săi.

 • Informații privind compania

  Informații despre licență și detalii de contact ale companiei Plus500CY LTD.