Alerte

Primiți în timp real notificări e-mail, SMS și push bazate pe:

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate.

Noțiuni de bază

Setarea alertei este gratuită, ușoară și disponibilă pe toate aparatele. Puteți crea alerte prin apăsare pe imaginea de alertă (  ) pe ecranul principal de tranzacționare, și puteți vedea, edita și elimina alerte de pe Alerte aflat pe meniul aplicației (pentru aparate mobile și tabletă) sau pe bara laterală de pe WebTrader.

Cum se setează o alertă:

1. Clic pe imaginea de alertă

2. Setați valorile de alertă

3. Primiți notificări în timp real

"Alertă preț - EUR/USD
a crescut 0.9765"

Preț

Reacționați la mișcarea prețului de cum se întâmplă

Setați alerte Preț pentru a fi informat când un instrument atinge un anumit preț de cumpărare sau vânzare.

Exemplu:

Vreți să știți când prețul Petrolului cumpărare atinge 49.81$ deoarece credeți că e posibil să crească. Setați o alertă de preț, și dacă petrolul atinge acest nivel, vi se va trimite o notificare prin metoda dvs. preferată de comunicare (e-mail/SMS/push).

alerts-screen-price

% modificării (pe zi sau pe oră)

Primiți o notificare instantanee despre creșterea sau descreșterea procentajului

Folosiți alertele % modificării pentru a primi notificări când modificarea absolută a prețului instrumentului (positivă sau negativă) atinge un anumit nivel. Alertele despe % modificării pot fi configurate pentru a reveni zilnic sau pe oră.

Exemplu:

Doriți să primiți o notificare când Gazul natural crește cu 0.80% de la ultima sesiune de tranzacționare. După plasarea unei alerte, un eveniment de pe piața globală produce un preț mai mare cu 0.80%, și dvs. primiți o alertă de la care vă puteți loga direct la contul dvs.

alerts-screen-change

Opinia traderilor (%cumpărători contra %vânzători)

Vreți să știți cum tranzacționează alții în timp real.

Opinia traderilor este unicul instrument de notificare care se declanșează automat când procentul cumpărătorilor sau vânzătorilor (dintre clienții Plus500) atinge un anumit nivel.

Exemplu:

Tendința actuală a pieței pentru USA 500 este 51% cumpărători, 49% vânzători. Vreți să știți când %cumpărători ajung sau întrec 56%, așa că setați o alertă a opiniei traderilor în concordanță.

alerts-screen-sentiment
Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate.