Taxe

Doar spread

Spre deosebire de alți furnizori de servicii care percep comisioane la fiecare tranzacționare, Plus500 nu percepe comisioane de tranzacționare.

Prima

În cazul păstrării unei poziții deschise după închiderea programului până la următoarea zi de tranzacționare, practic ați menținut-o peste noapte și trebuie finanțată. Pentru a acoperi beneficiul/costul finanțării aferente, în contul dvs. fie se adaugă (pentru pozițiile short) fie se scade (pentru pozițiile long) o primă de finanțare. Ora primei (ora închiderii pieței) pentru fiecare instrument este afișată sub fila detalii.

Pentru a vizualiza prima de finanțare și “% pe zi” pentru un anumit instrument, accesați ecranul principal, selectați instrumentul dorit și apăsați pe detalii în partea dreaptă îndepărtată a rândului.

Notă: în cazul unei poziții deschise vineri și păstrată peste noapte până luni, următoarea zi de tranzacționare, suma adăugată sau scăzută din cont pentru finanțarea primei este, de obicei, de trei ori suma zilnică pentru a acoperi întreaga perioadă de weekend.

Taxă de inactivitate

Se va percepe o taxă de până la 10 USD în cazul în care Platforma de tranzactionare rămâne neutilizată sau inactivă pentru o perioadă de timp, conform prevederilor din Acordul de utilizare. Taxa compensează costurile suportate pentru punerea la dispoziție a serviciului, chiar dacă acesta nu este utilizat.

* Pentru mai multe informații despre taxe, vă rugăm să consultați Acordul Utilizatorului