Plus500 - Sponsor principal al
Atlético de Madrid

Tranzacționați acțiuni, indici, mărfuri, Forex și opțiuni prin intermediul serviciului nostru CFD

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului

Studiați diversele noastre instrumente financiare

Aflați mai multe

"Suntem încântați că am încheiat acest acord cu Plus500. Aceasta este o perioadă interesantă pentru club - la fel ca Plus500 - ne dezvoltăm pe plan internațional. Credem că acest parteneriat cu Plus500 ne va sprijini în acest scop și așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim călătoria cu ei."

Miguel Ángel Gil Marín, Director General Atlético de Madrid

Tranzacționați pe platformele de tranzacționare deținute de Plus500

"Suntem onorați să devenim parteneri cu un astfel de club prestigios ca Atlético de Madrid, care și-a clădit o descendență puternică de-a lungul istoriei sale de 110 ani. Atlético de Madrid reprezintă o potrivire perfectă pentru noi având în vedere că Europa este cea mai mare bază de clienți a noastră și împărtășim cu ei o pasiune pentru lupta pentru succes și, în același timp, un etos de transparență și respect pentru clienții, fanii, parteneri și angajații noștri."

Gal Haber, Managing Director Plus500