Plus500 - Sponsor principal al
Atlético de Madrid

Unul din principalele cluburi de fotbal spaniol

Tranzacționați acțiuni, criptomonede, indici, mărfuri, Forex și opțiuni prin intermediul serviciului nostru CFD

Instrumente CFD

Platforma noastră de tranzacții oferă instrumente financiare multi-active de pe o gamă largă de piețe din lumea întreagă.

Vedeți lista

Suntem încântați să fim partneri cu Plus500 care împărtășește obiectivul nostru de continuă inovație și îmbunătățire. Aceasta este o perioadă interesantă pentru club în care - la fel ca Plus500 - ne dezvoltăm pe plan internațional. Credem că parteneriatul cu Plus500 ne sprijină în acest scop și așteptăm cu nerăbdare să continuăm călătoria cu ei.

Miguel Ángel Gil Marín, Director General Atlético de Madrid

"Am început parteneriatul cu Atlético în 2015 și a fost o experiență fantastică să devenim suporteri ai unuia din cele mai mari cluburi de fotbal din lume și desigur, să cunoaștem minunatul oraș Madrid. Suntem mândri să fim în rând cu un club de fotbal faimos, care luptă pentru succes, cu jucători talentați, o moștenire puternică și experiență în a deveni câștigător."

Asaf Elimelech, Director executiv la Plus500.

Două telefoane mobile prezentând platforma de tranzacționare Plus500.

Tranzacționare la îndemână

Tranzacționați oriunde, oricând folosind diversele noastre platforme.

De ce Plus500?

Platformă simplă și intuitivă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Asistență online 24/7

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7