Plus500 - Sponsor principal al
Atlético de Madrid

Campionii Ligii Europeene pentru 2017-18

Tranzacționați acțiuni, indici, mărfuri, Forex și opțiuni prin intermediul serviciului nostru CFD

Instrumente CFD

Platforma noastră de tranzacții oferă instrumente financiare multi-active de pe o gamă largă de piețe din lumea întreagă.

Vedeți lista

"Suntem încântați că am încheiat acest acord cu Plus500. Aceasta este o perioadă interesantă pentru club - la fel ca Plus500 - ne dezvoltăm pe plan internațional. Credem că acest parteneriat cu Plus500 ne va sprijini în acest scop și așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim călătoria cu ei."

Miguel Ángel Gil Marín, Director General Atlético de Madrid

"Am început parteneriatul cu Atlético în 2015 și a fost o experiență fantastică să devenim suporteri ai unuia din cele mai mari cluburi de fotbal din lume și desigur, să cunoaștem minunatul oraș Madrid. Suntem mândri să fim în rând cu un club de fotbal faimos, care luptă pentru succes, cu jucători talentați, o moștenire puternică și experiență în a deveni câștigător."

Asaf Elimelech, Director executiv la Plus500.

Două telefoane mobile prezentând platforma de tranzacționare Plus500

Tranzacționare la îndemână

Tranzacționați oriunde, oricând folosind diversele noastre platforme.

De ce Plus500?

Platformă simplă și intuitivă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Asistență online 24/7

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7