Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului

Promoții limitate în timp

Cum primiți bonusul pentru prima depunere

 1. Conectare la WebTrader Clic aici
 2. Apăsați "Tranzacționare reală"
 3. Apăsați "Deschidere cont nou"
 4. Apăsați "Management fonduri" în colțul din stânga jos
 5. Selectați o metodă de depunere
 6. Introduceți codul bonus (din tabelul de mai jos) în câmpul de depunere
 7. Bonusul va fi adăugat contului dvs. după ce ați tranzacționat numărul obligatoriu de puncte trader
Depunerea minimă Suma bonus TPoints necesare Cod bonus
500 lei 50 lei 50 FIRST100
3.000 lei 200 lei 150 FIRST500
5.000 lei 350 lei 200 FIRST1000
20.000 lei 1.500 lei 1000 FIRST5000
1.000 lei 200 lei 60 **
 • Fiecare instrument oferă diferite TPoints (puncte trader) pentru sumele tranzacționate – APĂSAȚI AICI pentru a vedea tabelul complet al instrumentelor.
 • ** Acest cod de bonus este aplicabil numai pentru promoția de bonus special. Codul de bonus special va fi publicat în promoția aplicabilă de bonus special.

Bonus Termeni & Condiții

 1. Din când în când, Plus500 poate oferi promoții de bonusuri suplimentare, care vor fi oferite în baza unor criterii definite anticipat și numai la decizia Plus500. Dacă sunteți eligibil pentru a primi acest bonus, va apărea un mesaj cu detaliile bonusului pe contul dvs. Plus500 și/sau vi se va trimite un e-mail cu notificarea relevantă.
 2. Bonusul relevant va fi disponibil pentru retragere îndată ce ați atins volumul minim de tranzacții cerut și reprezentat de punctele de trader.
 3. Toate bonusurile expiră după 90 de zile (exceptând cazul în care se specifică altfel), dacă nu a fost satisfăcut volumul minim de tranzacții necesar.
 4. Pentru fiecare tip de bonus, se oferă un singur bonus pe gospodăria lărgită, adică acei clienți care sunt legați de alți clienți, unul sau mai mulți, în orice fel de combinație dintre următoarele: nume, număr de telefon, adresa poștală, adresa de e-mail, adresa IP, numele de pe cardul de credit/debit, numărul cardului de credit/debit, ID calculatorului sau orice altă formă a informației de identificare.
 5. Dacă nu doriți să primiți bonusul, nu introduceți codul de bonus respectiv când se va cere sau puteți să ne anunțați prin "Contactați-ne" de pe pagina site-ului Plus500 sau prin meniu ”Ajutor” de pe Platforma de Tranzacționare Plus500.
 6. Plus500 nu va fi responsabil pentru nici o pierdere care ar putea interveni la tranzacționarea cu bonus.
 7. Această ofertă este supusă Contractului Utilizatorului și abuz al acestei oferte poate avea ca rezultat pierderea bonusului și al profitului generat de bonus.
 8. Plus500 își rezervă dreptul de a modifica, retrage sau anula orice ofertă de bonus, oricând.
 9. Plus500 este singurul care decide despre cerințele bonusului/termeni și tot ce este legat de acestea.