Partenerii principali ai “Plus500 Brumbies”
2019 Super campionii conferinței de rugby australian.

Tranzacționați acțiuni, indici, mărfuri, Forex și opțiuni prin intermediul serviciului nostru CFD

Instrumente CFD

Platforma noastră de tranzacții oferă instrumente financiare multi-active de pe o gamă largă de piețe din lumea întreagă.

Vedeți lista

„Suntem încântați să vă primim la bordul Plus500. Suntem dornici să promovăm suportul acordat sporturilor din lumea întreagă și să extindem brandul global Brumbies deja puternic. Plus500 este o afacere bine văzută și suntem bucuroși să facem parte din aceeași echipă."

Simon Chester, Manager comercial general al echipei Brumbies.

"Suntem onorați să fim partenerii unei echipe de rugby atât de stimată ca Brumbies, care și-a stabilit o genealogie puternică în ultimii douăzeci ani. Echipa Brumbies este o potrivire naturală pentru noi deoarece Australia reprezintă una din piețele noastre cheie, iar echipa împărtășește o mentalitate de câștigător și o pasiune reciprocă pentru efortul pentru succes.”

Asaf Elimelech, Director Executiv al Plus500.

Două telefoane mobile prezentând platforma de tranzacționare Plus500

Tranzacționare la îndemână

Tranzacționați oriunde, oricând folosind diversele noastre platforme.

De ce Plus500?

Platformă simplă și intuitivă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Asistență online 24/7

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7