Plus500 - Sponsorul principal al echipei BSC Young Boys,

Campionii super ligii elvețiene din 2019-2020

Tranzacționați acțiuni, criptomonede, indici, mărfuri, Forex și opțiuni prin intermediul serviciului nostru CFD

Moștenirea clubului Young Boys

Situat în Berna, BSC Young Boys este unul din cluburile de fotbal de mare succes din Elveția și este acum campioana Elveției, după ce a câștigat de 3 ori la rând Super Liga. Din 2005, Young Boys au jucat pe unul din cele mai mari stadioane din Elveția, cu o capacitate de 31,000 suporteri. In iulie 2020, stadionul a fostr redenumit „Stadion Wankdorf”.

Tranzacționați acțiunile solicitate din Elveția

Platforma premiată

Platforma noastră premiată de tranzacționare CFD oferă instrumente cu multe active de pe o gamă largă de piețe din lumea întreagă.

Vedeți lista

Suntem mândri că Plus500 a arătat un angajament atât de puternic față de clubul nostru și încredere în marca noastră. Plus500 are o vastă experiență în sprijinirea echipelor de succes din sporturile profesionale și suntem încântați să îl avem alături ca noul nostru partener.

Wanja Greuel, directorul executiv al clubului Young Boys.

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Young Boys, adăugând la acreditările noastre puternice în sprijinirea sporturilor profesionale. Acordurile de sponsorizare cu echipe de frunte din lumea întreagă sunt o componentă esențială a strategiei noastre de amplificare a recunoașterii internaționale a brandului și extindere a bazei noastre de clienți globali.

David Zruia, directorul executiv al echipei Plus500.

Laptop cu captura de ecran a aplicației Plus500

Tranzacționare la îndemână

Tranzacționați oriunde, oricând folosind diversele noastre platforme.

De ce Plus500?

Platformă inteligibilă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Asistență online 24/7

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76,4% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7