Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Tranzacționți CFD -uri pe mărfuri

Tranzacționați CFD-uri pe o diversitate de mărfuri populare cu leverage. Aur, Petrol și Argint sunt toate disponibile pe platforma noastră principală de tranzacționare.
Plus500EE AS este autorizată și reglementată de Autoritatea de Supraveghere și Rezoluție Financiară din Estonia (Licența nr. 4.1-1/18).

Cu sediul la Tallinn
Visa
MasterCard
PayPal
Transfer electronic
Skrill
Apple Pay
* Plus500 oferă mai multe modalități de plată globale.

Tranzacționați mărfuri cu leverage

CFD-urile pe mărfuri sunt disponibile pentru tranzacționare la Plus500 cu leverage până la 1:20. Puteți începe tranzacționarea cu numai 500 lei pentru a obține efectul unui capital de 10.000 lei!
Vedeți mărfurile

{{activeCategoryName}}

Gestionare simplă a contului

Proces de finanțare rapid și ușor prin cont bancar, card de credit/debit, PayPal sau Skrill. Instrumente diverse pt. a gestiona activitatea dvs. monetară și comercială inclusiv serviciu gratuit de notificări.

Controlul profitului și pierderii

Pe platforma de tranzacționare Plus500 puteți stabili cu ușurință Stop-uri și Limite pentru a cere închiderea pozițiilor la o anumită rată. Pentru a evita complet derapajul, puteți seta și un Stop Garantat.
Citiți mai multe

De ce Plus500?

Protejat și sigur

Datele dvs. sunt în siguranță, iar fondurile dvs. sunt păstrate în conturi bancare separate, în conformitate cu cerințele de reglementare.

Asistență profesională

Beneficiați non-stop de servicii dedicate pentru clienți, în mai multe limbi.

Reglementată

Plus500EE AS este autorizată și reglementată de Autoritatea de Supraveghere și Rezoluție Financiară din Estonia (Licența nr. 4.1-1/18).

Fiabil

Plus500 Ltd este o FTSE 250 companie listată pe piața principală a Burselor de Valori din Londra pentru companiile listate.

Ce este tranzacționarea de mărfuri?

Tranzacționarea de CFD-uri pe mărfuri presupune cumpărarea și vânzarea de contracte pe diferență pe materii preme precum produsele agricole, metalele prețioase și petrolul, pe piețele financiare. Atunci când tranzacționează mărfuri, traderii speculează asupra prețurilor mărfurilor influențate de ofertă, cerere și evenimente globale. Este o modalitate de a diversifica portofoliile și de a participa la fluctuațiile valorilor acestor bunuri esențiale.

Cum tranzacționez mărfuri?

Începeți să tranzacționați mărfuri în 5 pași simpli:
  1. Alegeți metoda de tranzacționare a mărfurilor
  2. Aflați mai multe despre piața mărfurilor
  3. Deschideți și verificați contul Plus500
  4. Planificați strategia de tranzacționare a mărfurilor
  5. Începeți să tranzacționați!

FAQ Întrebări și răspunsuri frecvente

Bursele pe contracte futures sunt piețe pe care instituții financiare și persoane particulare pot tranzacționa o mare varietate de mărfuri.

Bursele majore din lume pentru tranzacționare de mărfuri sunt localizate mai ales în Statele Unite:

  • Chicago Board of Trade (CBOT) - bursă de contracte futures pe mărfuri are baza în Chicago și acționează prin CME.
  • Intercontinental Exchange (ICE) - bursă cu baza în Atlanta, focalizată pe mărfuri legate de energie.
  • New York Mercantile Exchange (NYMEX) - bursă localizată în orașul New York care acționează prin CME.

Cea mai obișnuită cale de a tranzacționa mărfuri este cumpărare sau vânzare de contracte futures. Prețul contractelor futures pe mărfuri este standardizat, adică cantitatea instrumentului subiacent (livră, uncie, baril, etc) este predeterminat și pare aceeași pentru toți furnizorii de pe piață.

Un contract futures obligă de asemenea deținătorul să cumpere sau să vândă marfa la un preț predeterminat la data de livrare în viitor.

La tranzacționarea CFD, odată ce contractul futures pe mărfuri a expirat, traderul poate, fie să închidă tranzacția și să deschidă una nouă, fie, alternativ, să permită rulare a contractului pe luna următoare (dacă este posibil).

Există 3 clase principale de active ale mărfurilor:

  • Energii sau Mărfuri de energii – care se referă la o varietate de produse derivate din petrol și benzină necesare pentru vehicule, generatoare și alte motoare. Printre acestea este West Texas Intermediate (WTI) din SUA Petrol, Petrol Brent internațional, extras din Marea Nordului, precum și Gazul natural, Păcura și Benzina.
  • Metale, Metale prețioase (Aur, Argint, Platină etc.) și metalele de bază (cupru etc.) – se referă în primul rând la Aur și Argint, utilizate la început sub formă de monede, bare și lingouri, și emisiuni ale guvernelor și băncilor centrale.
  • Agricultură sau mărfuri agricole – cuprinde o gamă largă de mărfuri moi cum ar fi culturile și șeptelul spre deosebire de metale scoase din mine sau materii energetice extrase. Cele mai obișnuite mărfuri agricole sunt Cafeaua, Grâul, Șeptelul, Porumbul și Soia.

Apăsați aici pentru lista completă a mărfurilor tranzacționabile la Plus500.

Diagramele noastre vă permit să mergeți înapoi și să vizualizați prețurile contractelor futures pe mărfuri (pentru luna curentă și cele anterioare). Puteți folosi informația pentru a observa performanțele trecute și pentru a vă dezvolta strategiile de tranzacționare.

În plus, puteți folosi Calendarul Economic al nostru ca să vedeți o serie de evenimente care potențial pun în mișcare piața, care au avut loc deja sau sunt așteptate în viitor. Aceste evenimente sunt disponibile în primul rând pentru Petrol și Gaze naturale.

Pentru a începe tranzacționarea mărfurilor cu Plus500, pur și simplu:

  1. Înscrieți-vă / Logați-vă pe contul d-voastră.
  2. Căutați instrumentul cu care vreți să tranzacționați din gama noastră „Toate mărfurile”.
  3. Apăsați pe butonul „Cumpărare” sau „Vânzare” în funcție de direcția pe care presupuneți că se va mișca marfa respectivă.
  4. Deschideți tranzacția.

Pentru a afla mai multe despre tranzacționarea CFD-urilor pe mărfuri cu Plus500, consultați videoclipul Ghidul Traderului despre "Cum să tranzacționați mărfuri cu Plus500”.

Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7