Tranzacționare CFD -uri pe mărfuri prin Plus500

Tranzacționați CFD-uri pe o diversitate de mărfuri populare cu leverage. Aur, Petrol și Argint sunt toate disponibile pe platforma noastră principală de tranzacționare.

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate.

Barili de petrol și lingouri de aur

Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).

Tranzacționați mărfuri cu leverage

Mărfurile sunt disponibile pentru tranzacționare la Plus500 cu leverage până la 1:150 . Puteți începe tranzacționarea cu numai 500 lei pentru a obține efectul unui capital de 75.000 lei !

Vedeți mărfurile

Protejarea soldului negativ

Calculați-vă riscul-cu Plus500 nu puteți pierde mai mult decât soldul contului dvs. de tranzacționare datorită protejării noastre contra soldului negativ.

Controlul profitului și pierderii

Pe platforma de tranzacționare Plus500 puteți stabili cu ușurință Stop-uri și Limite pentru a cere închiderea pozițiilor la o anumită rată. Pentru a evita complet derapajul, puteți seta și un Stop Garantat.

Citiți mai multe
  • Plus500 este compensat pentru serviciile sale mai ales prin spread.
Două telefoane mobile prezentând platforma de tranzacționare Plus500

De ce Plus500?

Platformă simplă și intuitivă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Protejarea soldului negativ

Asistență online 24/7

Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7