Tranzacționați CFD-uri pe indici prin Plus500™

S&P 500, NASDAQ 100, UK 100, Germany 30, CAC 40, NIKKEI 225

Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).
Tranzacționați CFD-uri pe indici prin Plus500™

Fără comisioane!

Fără comisioane. Spread-uri reduse între prețurile de cumpărare și cele de vânzare.

Tranzacționați indici în marjă

Leverage de până la 1:300 şi marje necesare reduse. Plasați sume de capital mici pentru a obține efectul tranzacționărilor cu sume mari.

Cotații indici gratuite în timp real

Obțineți cotații gratuite ale indicilor în timp real. Actualizarea continuă în timp real a graficelor oferă o analiză pe termen lung a modificărilor de preț.

Alimentare rapidă și simplă a contului

Deschiderea unui cont durează câteva minute. Pentru alimentarea contului utilizați cardurile de credit, PayPal, transferul electronic sau Skrill. Retrageri simple pentru acces la profiturile dvs.

Listă indici - clic aici
Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului