CFD Opţiuni de tranzacționare la Plus500™

Volatilitatea elementelor tranzacționate poate fi evaluată cu opțiunile noastre flexibile, fără comisioane

Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).
CFD Opţiuni de tranzacționare la Plus500™

CFD Opțiuni Call sau Put pentru Germany 30, S&P500, CAC 40, MIB 40, AEX 25, Apple

Opțiune de tranzacționare CFD-uri pentru cei mai populari indici din lume.

Fără comisioane - Tranzacționare CFD opțiuni call sau put!

Fără comisioane; pentru a vizualiza taxele noastre, faceți clic aici. Spread-uri reduse între prețurile de cumpărare și vânzare.

Acoperiți-vă portofoliul cu CFD opțiuni

Profitați de o gamă largă de posibilități de acoperire cu CFD opțiuni Call sau Put pentru toți indicii majori. Tranzacționați oportunitățile de pe piețele ascendente, descendente și laterale.

Prețuri la CFD opțiuni gratis și în timp real

Obțineți gratuit și în timp real prețurile la CFD opțiuni. Grafice avansate în timp real oferă o analiză pe termen lung a modificărilor de preț.

* Informații suplimentare sunt specificate în secțiunea "Detalii" a fiecărui instrument.

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului