Opțiuni de tranzacționare CFD-uri la Plus500

Opțiuni Call și Put pt. Germania 30, Italia 40 și Facebook sunt disponibile pentru tranzacționare cu leverage la Plus500. Tranzacționați volatilitățile cu opțiunile flexibile CFD-uri.

Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate.

Pătrat verde cu „Call' și săgeată în sus; pătrat roșu cu „Put” și săgeată în jos; rate și linii de trend în fundal

Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).

Opțiuni de tranzacționare CFD-uri cu leverage

Tranzacționați opțiuni cu leverage până la 1:5 . Puteți începe numai cu 500 lei pt. a obține efectul unui capital de 2.500 lei !

Vedeți opțiunile

Folosiți instrumentele noastre de gestionare a riscurilor

Setați alertele de preț și stopuri ca Stop Loss și Trailing Stop pt. a vă gestiona riscurile. Pentru a evita complet derapajul, folosiți Stop Garantat și poziția se va închide exact la rata pe care ați definit-o.

Gestionare simplă a contului

Proces de finanțare rapid și ușor prin cont bancar, card de credit, PayPal sau Skrill. Instrumente diverse pt. a gestiona activitatea dvs. monetară și comercială inclusiv serviciu gratuit de notificări.

  • Plus500 este compensat pentru serviciile sale mai ales prin spread.
Două telefoane mobile prezentând platforma de tranzacționare Plus500

De ce Plus500?

Platformă simplă și intuitivă

Spread-uri competitive

Fără comisioane

Autorizat și reglementat

Protejarea soldului negativ

Asistență online 24/7

Asistență 24/7
Aveți nevoie de ajutor?
Asistență 24/7