Tranzacționați CFD-uri pe acțiuni prin Plus500™

Plus500CY Ltd este emitentul produselor financiare disponibile pe acest site web. Plus500CY Ltd este reglementată de CySEC (Licența nr. 250/14).
Tranzacționați CFD-uri pe acțiuni prin Plus500™

Acțiuni de pe 20 de piețe diferite.

Tranzacționați CFD-uri pe acțiuni din 20 de țări: USA, Marea Britanie, Germania, Franța și altele. Ajustările de dividende se vor efectua direct pe contul dvs. Plus500. Spread-uri reduse între prețurile de cumpărare și cele de vânzare. Fără comisioane. Pentru a vizualiza taxele noastre, apăsați aici.

Deschideţi-vă şi alimentaţi-vă contul demo în 5 minute!

Exersaţi tranzacţionarea prin deschiderea unui cont demo gratuit, în 5 minute, descărcând software-ul Plus500.

Tranzacționați acțiuni în marjă

Tranzacționare flexibilă în cazul CFD-urilor pe acțiuni. Posibilitatea de a plasa sume mici de capital și de a realiza efectul tranzacționării unor sume mari.

Control asupra profitului şi pierderilor

Predefiniți profitul/pierderea pe platforma Plus500 și pozițiile dvs. se vor închide automat atunci când prețul stabilit este atins.

Listă acțiuni - clic aici
Nu uitați că instrumentele CFD sunt un produs cu marjă şi pot duce la pierderea întregului dumneavoastră capital. S-ar putea ca tranzacţionarea de CFD să nu fie potrivită pentru dumneavoastră. Vă rugăm să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin riscurile implicate. Înainte de a utiliza servicile noastre vă rugăm să luați în considerare Declarația de Evitare a Riscurilor și Acordul Utilizatorului